Антонио Лопес де Санта Ана: Разлика между версии

м
overlinking
м (overlinking)
м (overlinking)
{{пост|президент на Мексико|[[1841]]|[[1842]]|[[Франсиско Хавиер Ечевериа]]|Николас Браво}}
{{пост|президент на Мексико|[[1843]]||[[Николас Браво]]|[[Валентин Каналисо]]}}
{{пост|президент на Мексико|[[1844]]||Валентин Каналисо|[[Валентин Каналисо]]}}
{{пост|президент на Мексико|[[1847]]||[[Валентин Гомес Фарияс]]|[[Педро Мария Аная]]}}
{{пост|президент на Мексико|[[1853]]|[[1855]]|[[Мануел Мария Ломбардини]]|[[Мартин Карера]]}}