Разлика между версии на „Пол Томас Андерсън“

{{xxx-мъниче}} → {{мъниче|xxx}}
({{xxx-мъниче}} → {{мъниче|xxx}})
* {{AllMovie name|231996|Пол Томас Андерсън}}
 
{{американци-мъниче|американци}}
{{режисьор-мъниче}}
{{Нормативен контрол}}
561 957

редакции