Разлика между версии на „Гарси Ордонес де Монталво“

{{xxx-мъниче}} → {{мъниче|xxx}}
({{lang-es}} => {{lang|es}})
({{xxx-мъниче}} → {{мъниче|xxx}})
 
{{писател-мъниче}}
{{испания-мъниче|Испания}}
{{Нормативен контрол}}
{{СОРТКАТ:Монталво, Гарси Родригес де}}
562 695

редакции