Гарси Ордонес де Монталво: Разлика между версии

{{xxx-мъниче}} ... {{zzz-мъниче}} → {{мъниче|xxx|...|zzz}}
({{xxx-мъниче}} → {{мъниче|xxx}})
({{xxx-мъниче}} ... {{zzz-мъниче}} → {{мъниче|xxx|...|zzz}})
* [https://en.wikisource.org/wiki/The_New_International_Encyclop%C3%A6dia/Montalvo,_Garcia_Ordo%C3%B1ez_de "Montalvo, Garcia Ordoñez de"]. ''New International Encyclopedia'', 1905.
 
{{писател-мъниче|писател|Испания}}
{{мъниче|Испания}}
{{Нормативен контрол}}
{{СОРТКАТ:Монталво, Гарси Родригес де}}
562 695

редакции