Социална мрежа: Разлика между версии

Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
→‎Социални мрежи в интернет: БРАВО НА ПАРТИЯ ГЕРБ!!! Само ГЕРБ МОЖЕ ДА НИ ВОДИ В ЕСОЮЗ НА ПРЕДНА ЛИНИЯ ЗА ПРОСТОРИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ !БРАВО НА БОЙКО! ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СПРЯЛИ ЗА ЦЯЛ ДЕН И БУЛСАТКОМ ДА НЕ ГЛЕДАТ ХОРАТА КОИТО ГО ПОДКТЕПЯТ ПОЗОР НА РУМЕН РАДЕВ И НЕГОВАТА СВИТА С НИНА
Етикети: Редакция чрез мобилно устройство Редакция чрез мобилно приложение
м Премахнати редакции на 149.62.202.18 (б.), към версия на 94.26.56.28
Етикет: Отмяна
Ред 14:
 
=== Видове според информацията ===
* За споделяне на контБраконтакти
БРАВО.* НА БОЙКО НИКОЙ НЯМА ДА СЕ БОЕИ ТЪКА КАТО ТОЙ ЗА ПРОСТОРИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ !!! НЯМА ДРУГА ПАРТИЯ КАТО ТВОЯ БОГ ДА ВИ ПАЗИ И ДАВАТ ПЪТ НАПРЕД!!!За споделяне на предпочитания (новини, музика, видео, снимки, хипервръзки към интересни статии и др.)
акти
* БРАВО НА ПАРТИЯ ГЕРБ
БРАВО. НА БОЙКО НИКОЙ НЯМА ДА СЕ БОЕИ ТЪКА КАТО ТОЙ ЗА ПРОСТОРИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ !!! НЯМА ДРУГА ПАРТИЯ КАТО ТВОЯ БОГ ДА ВИ ПАЗИ И ДАВАТ ПЪТ НАПРЕД!!!За споделяне на предпочитания (новини, музика, видео, снимки, хипервръзки към интересни статии и др.)
* За споделяне на авторско съдържание (картинки, музика, видео, статии и др.)
* За споделяне на лична информация
Line 28 ⟶ 26:
Маркетинг на социални мрежи (Social media marketing) е форма на интернет маркетинг, която използва социалните мрежи като маркетингов и рекламен инструмент.
Целта на този тип маркетинг е да създава съдържание, което потребителите да харесват и споделят в техните социални профили, което да помогне на дадена компания, продукт или услуга да увеличи популяризирането на марката си и да разшири достига си до повече клиенти.<ref>{{Цитат уеб | уеб_адрес=http://marketing-socialni-mreji.blogspot.com | заглавие=Какво е маркетинг на социални мрежи (SMM)? }}</ref>
 
== Източници ==
<references />