Разлика между версии на „Торински университет“

gallery: removing File, Image, Файл, Картинка
(gallery: removing File, Image, Файл, Картинка)
== Галерия ==
<gallery class="center">
File:Palazzo università cortile interno Torino.JPG|[[Клуатр]] на Торинския университет
File:Torino-PalazzoNuovo.jpg|Новият корпус на Торинския университет
</gallery>
 
562 580

редакции