ХБ Торсхавн: Разлика между версии

м (Bot: Automated text replacement (-publicado\= +publisher=, -citar web +cite web, -título\= +title=))
== Успехи ==
* '''[[Висша лига (Фарьорски острови)|Формуладейлдин]]:''' (Висша лига)
** [[Файл:Gold medal icon.svg|15px]] '''Шампион (2324):''' 1955, 1960, 1963, 1964, 1965, 1971, 1973, 1974, 1975, 1978, 1981, 1982, 1988, 1990, 1998, 2002, 2003, 2004, 2006, 2009, 2010, 2013, 2018, 2020
 
* '''[[Купа на Фарьорски острови по футбол|Купа на Фарьорски острови]]:'''