Разлика между версии на „Антон Панов“

м
м (Pages containing cite templates with deprecated parameters)
 
 
== Творчество ==
* „Роденденот на Серјожа Јегоркин“ („Рододендронът„Рожденият ден на Серьожа Йегоркин“) (разказ, 1928)
* „Тимка“ (разказ, 1930)
* „Го јаделе болви“ („Ядели го бълхи“) (разказ, 1930)