Tagged Image File Format: Разлика между версии

Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Ref. Helikopter, helikopter para kofer, para kofer helikopter, helikopter saljem ako treba Para kofer, para kofer da bacas sa neba helikopter,helikopter kol'ko treba zlata samo da od doma otvoris mi vrata Majko moja, kakva je stvorena je za mene majko moja, vidi je vrh ljepote, takva je Ne postoji blago to a ni cijena ta na koju ne pristajem da je imam ja Ref. Kao da je dragi Bog bas za sebe stvorio moje oko nikad ljepsu od nje nije vidjelo Ref. Още на: https://textove.com/fazlija-helikopter-te
Етикети: Ръчна отмяна Отменени добавен етикет nowiki в статията Визуален редактор
м Undid edits by 93.152.163.27 (talk) to last version by NguoiDungKhongDinhDanh
Ред 2:
'''Tagged Image File Format''' (TIFF или TIF) е [[Файлов формат|формат]] за запис на [[Растерна графика|растерни изображения]]. Първоначално разработен като универсален формат за съхранение на [[Скенер|сканирани]] изображения, днес това е най-масово използваният формат за растерни изображения в [[предпечатна подготовка|предпечатната подготовка]]. Изключително надежден, той е апаратно независим, като поддържа B/W, Grayscale, [[RGB]], LAB, [[CMYK]], индексирани цветове, SPOT цветове, [[Алфа-канал]]и, слоеве, цветни профили и др. Този формат непрекъснато се развива. Поддържа [[LZW]], [[ZIP]] и [[JPEG]] [[Компресиране на данни|компресии]], но като правило се използва LZW. Може да бъде записван и без компресия (с цел по-голяма програмна съвместимост), понеже някои от по-старите програми не могат да работят с компресиран TIFF.
{{мъниче|информатика}}
Ref. Helikopter, helikopter para kofer, para kofer helikopter, helikopter saljem ako treba Para kofer, para kofer da bacas sa neba helikopter,helikopter kol'ko treba zlata samo da od doma otvoris mi vrata Majko moja, kakva je stvorena je za mene majko moja, vidi je vrh ljepote, takva je Ne postoji blago to a ni cijena ta na koju ne pristajem da je imam ja Ref. Kao da je dragi Bog bas za sebe stvorio moje oko nikad ljepsu od nje nije vidjelo Ref.
 
Още на: <nowiki>https://textove.com/fazlija-helikopter-tekst</nowiki>
 
Благодариние на textove.com
[[Категория:Графични файлови формати]]