Класик ФМ: Разлика между версии

Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
малка промяна
мРедакция без резюме
Ред 30:
[https://classicfm.bg/predavaniya/muzikalen-moment-s-jura-troshanova-1.html „Музикален момент”] с Юра Трошанова – специализирани музикални акценти с новини от българските и световни сцени, представяне на  нови записи, радио-рецитал и минути за джаз класика. Излъчва се от понеделник до петък от 14:00 до 17:00 ч.
 
[https://classicfm.bg/predavaniya/sutreshno-kafe-s-radostina-uzunova-1.html "Съботното сутрешно кафе”] с Радостина Узунова  - срещи с авторитетите в музиката и новости от музикалния живот на България.
[https://classicfm.bg/predavaniya/bez-maski-s-jordan-georgiev-vseki-ponedelnik-ot-17-do-18ch.html "Без маски"] - предаване за театъра и неговите главни действащи лица с водещ Йордан Георгиев.
 
[https://classicfm.bg/predavaniya/knigibez-zavinagimaski-s-grishajordan-atanasovgeorgiev-vseki-vtornikponedelnik-ot-17-do-18ch.html "КнигиБез завинагимаски"] с Гриша Атанасов - Тойпредаване представяза часът на читателитетеатъра и срещанеговите слушателитеглавни сдействащи премиери на книги, интервюталица с българскиводещ и чуждестранни писатели, репортажи от литературни прояви иЙордан дрГеоргиев. Излъчва се вторкиквсеки понеделник от 17:00 до 18:00 ч.
 
[https://classicfm.bg/predavaniya/kolegialnoknigi-zavinagi-s-jasengrisha-vakashinskiatanasov-vsjakavseki-srjadavtornik-ot-17-do-18ch.html "КолегиалноКниги завинаги"] с Гриша сАтанасов водещ- Ясенчасът Вакашинскина представя любопитен медиенчитателите, анализпремиери на седмицатакниги, кактоинтервюта с български и актуалначуждестранни информацияписатели, зарепортажи активноститеот налитературни Университетапрояви и др. Излъчва се срядавъв вторник орот 17:00 до 18:00 ч.
 
[https://classicfm.bg/predavaniya/kolegialno-s-jasen-vakashinski-vsjaka-srjada-ot-17-do-18ch.html "Колегиално"] с водещ Ясен Вакашински - любопитен медиен анализ на седмицата, както и актуална информация за активностите на Университета. Излъчва се сряда от 17:00 до 18:00 ч.
 
[https://classicfm.bg/predavaniya/tezi-manichki-minuti.html "Тези мънички минути"] с Мира Попова е посветено на хората с увреждания и техния стремеж към пълноценен и достоен живот.
[https://classicfm.bg/predavaniya/radioturisti-vseki-petak-ot-17-do-18ch.html "Радиотуристи"] - Едно кратко пътешествие в България или по света. „Радиотуристи“ се излъчва всеки петък от 17 до 18 часа с водещ Ясен Вакашински.
 
[https://classicfm.bg/predavaniya/sutreshno-kafe-s-radostina-uzunova-1.html "Съботното сутрешно кафе”] с Радостина Узунова  - срещи с авторитетите в музиката и новости от музикалния живот на България.
 
== Външни препратки ==