Разлика между версии на „Професионален празник“

* [[8 декември]] - [[студент]]и ([[Студентски празник]])
* [[12 декември]] - [[текстил|текстилни работници]]
* [[14 декември]] - [[ветеринарна медицина|ветеринари]]
* [[22 декември]] - [[граница|граничари]]
|}
5229

редакции