Разлика между версии на „Гривеста чапла“

м
minibot: ./script.pl
м (Мъниче-скелет)
 
м (minibot: ./script.pl)
{{Таксо_картинка | [[Картинка:dot.png|270px]] |Гривеста чапла (''Ardeola ralloides'')}}
{{Таксо_класификация_начало}}
{{Таксо_царствоТаксо царство | [[Животни]] | Animalia}}
{{Таксо_типТаксо тип | [[Хордови]] | Chordata}}
{{Таксо_класТаксо клас | [[Птици]] | Aves}}
{{Таксо_разредТаксо разред | [[Щъркелоподобни]] | Ciconiiformes}}
{{Таксо_семействоТаксо семейство | [[Чаплови]] | Ardeidae}}
{{Таксо_родТаксо род | [[Гривести чапли]] | Ardeola}}
{{Таксо_видТаксо вид | '''Гривеста чапла''' | ralloides}}
{{Таксо_класификация_край}}
{{Таксо_научно_наименование | ''Ardeola ralloides''}}
1004

редакции