Разлика между версии на „Христо Белчев“

+ Christo Belchev.jpg
м
(+ Christo Belchev.jpg)
{{Биография инфо
| име = Христо Белчев
| портрет = Christo Belchev.jpg
| описание = български политик
| роден-дата = [[1857]]