Разлика между версии на „Критий“

Нова страница: Критий (на гр. Κριτίας Kritias, 460 - 403 г. пр. Хр.), роден в Атина и син на Калесхур, бил чичо на Платон и...
(Нова страница: Критий (на гр. Κριτίας Kritias, 460 - 403 г. пр. Хр.), роден в Атина и син на Калесхур, бил чичо на Платон и...)
(Няма разлика)
12

редакции