Уикипедия:Политика за блокиране: Разлика между версии

Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Премахната редакция 3282892 на Vienna (б.)
Ред 94:
<!-- Blocks may be imposed in instances where threats have been made or actions performed (including actions outside the Wikipedia site) which expose other Wikipedia editors to political, religious or other persecution by government, their employer or any others. In such a case a ban for a period of time may be applied immediately by any sysop upon discovery. Sysops applying such sanctions should confidentially notify the members of the [[Wikipedia:Arbitration Committee|Arbitration Committee]] and [[User:Jimbo Wales|Jimbo Wales]] of what they have done and why. See [[Wikipedia:No personal attacks|No personal attacks]].-->
 
==Кога не може да се използва блокиране==
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-L0EZE-c5BEJ:bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%B9_%D0%93%D0%B0%D0%BD%D1%8C%D0%BE+%D1%83%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F+%D0%B1%D0%B0%D0%B9+%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%8C%D0%BE+%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%B9&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=at
 
Случаите, когато се прилага блокиране, са подробно изброени по горе. Блокирането не трябва да се прилага при никакви други обстоятелства. Ако желаете да използвате блокиране в други случаи, моля, първо обсъдете промяната на политиката или потърсете други решения. По-специално, блокирането не трябва да се използва срещу:
 
===Непопулярни мнения===
 
Блокирането не може да се използва, за да се попречи на даден потребител да излага непопулярни мнения. Обсъждането на съдържанието трябва да се проведе между потребителите на дискусионната страница на статията или на собствените им потребителски дискусионни страници. Ако спорът не бъде разрешен по този начин, има ясно дефинирана процедура за разрешаване на спорни въпроси. За повече подробности вижте [[Уикипедия:Разрешаване на спорове|Разрешаване на спорове]].
МОЛЯ ПОТРЕБИТЕЛЯТ МЕТОДИ ГЕОРГИЕВ БАЙРАКТАРСКИ ДА БЪДЕ БЛОКИРАН ЗАВИНАГИ.
С НАВЛИЗАНЕТО В САЙТА НА МУЗЕЯ ТОЙ НАНЕСЕ НЕПОПРАВИМИ МАТЕРИАЛНИ И МОРАЛНИ ЩЕТИ.
 
===Самоблокиране===
Неговото IP 85.239.148.200
 
На потребителите не е разрешено да се блокират сами или да искат да бъдат блокирани временно за ползване на Уикиотпуск или пътуване. Такова блокиране обърква хората, които следят дневника на блокиранията. То евентуално може да причини проблеми поради автоматично блокиране на IP адреси - много IP адреси са или динамични, или споделени, и следователно е възможно по невнимание да бъдат блокирани много други потребители.
Моля цялата страница да се изтрие поради злоупотреба на лицето Методи Георгиев БАЙРАКТАРСКИ
Музеят е моя собственост и най-отдолу "Външни препратки"- "Музей на Бай Ганьо" лицето
е изтрило сайта на музея и е наслагало писма и разни извадки, които нямат нищо общо с музея.
Тази постъпка еима криминален характер и моля да се санкционира.
www.viennadnes.com
info@viennadnes.com
Новият сайт за Музея на бай Ганьо е
www.bgmuseum-vienna.at
Mag.Phil. Saschka ZHURKOV, Vienna
 
Освен това, такова безсмислено използване на функцията за блокиране омаловажава нещо, което трябва да бъде сериозно. Тъй като администраторите могат сами да се отблокират, това прави този процес безмислен.
Лицето е злоупотребило с моето доверие като "дизайнер" и
 
от мое име разполага със сайта. Подала съм жалба до Oкръжна прокуратура гр. Благоевград.
Администраторите обаче могат да поискат да им се отнемат администраторските права [[m:requests for permissions]], ако смятат, че това ще им помогне да си вземат [[Wikipedia:уикиотпуск|Уикиотпуск]] или ако възнамеряват да напуснат Уикипедия.
 
==Последици от блокирането==