Разлика между версии на „Столетово (област Пловдив)“

м
Премахнати редакции на 85.255.171.51 (б.), към версия на Michaello
м (Премахнати редакции на 85.255.171.51 (б.), към версия на Michaello)
В Столетово има следните културни и природни забелижителности:
 
# Народно читалище "Христо Ботев 1928" - с.основано през [[1928]] Столетовогодина;
# Бюст-паметник на ген. [[Николай Столетов]] открит на [[25 октомври]] [[2005]] година;
# Културен клуб на пенсионера "[[Георги поп Райков]]" - открит на [[26 октомври]] 2007 година;