Разлика между версии на „Юрий Лончаков“

м
Cyrlat: 1 repl;
м (Cyrlat: 1 repl;)
* [[10 март]] [[2009]] г. - с продължителност 4 часа и 49 минути. Астронавтите монтирали на външната повърхност на служебния модул «[[Звезда (модул)|Звезда]]» апаратура за европейския научен експеримент EXPOSE-R.
 
На [[8 април]] 2009 г. в 02:55:30 UTC (06:55 московско време) корабът се отделя от МКС, спирачен импулс е подаден в 06:24 UTC (10:24 мск). В 07:16 UTC (11:16 мск) cпускаемияспускаемия апарат на кораба «Союз ТМА-13» прави меко кацане североизточно от гр. Джезказган в Казахстан.
 
Продължителността на полета е 178 денонощия 0 часа 14 минути 27 секунди.
38 183

редакции