Разлика между версии на „Борислав Павлов“

Нова страница: {{футболист | име на играча = Борислав Павлов | снимка = [[Файл:Bo...
(Нова страница: {{футболист | име на играча = Борислав Павлов | снимка = [[Файл:Bo...)
(Няма разлика)