Разлика между версии на „Фигейренсе Футебол Клубе“

м
Probe: Промяна на числа към нотация по БДС ( (-)([0-9])[ ]([0-9][0-9][0-9][^0-9]) +\1 \2)
м (Probe: Промяна на числа към нотация по БДС ( (-)([0-9]),([0-9][0-9][0-9][^0-9]) +\1 \2))
м (Probe: Промяна на числа към нотация по БДС ( (-)([0-9])[ ]([0-9][0-9][0-9][^0-9]) +\1 \2))
основан = [[12 юни]], [[1921]] |
стадион = [[Естадио Орландо Скарпели|Орландо Сларпели]] |
капацитет = 21  069 |
президент = Жоао Пассо Ксавиер |
старши треньор = [[Адилсон Батиста]] |
7307

редакции