Микалоюс Чурльонис: Разлика между версии

м
м (→‎Картини – сонати: Почиствам стари грешки)
Файл:Pavasario sonata.Finale.jpg|Соната на есента. Финале
Файл:Пирамиды.tif ‎ |Соната на пирамидите. Алегро
File:Соната звёзд.Аллегро.tif|Соната на звеззите.АллегроАлегро
</gallery>
 
3030

редакции