Уикипедия:Категории: Разлика между версии

Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м Премахнати редакции на 95.42.194.50 (б.), към версия на Idioma-bot
Entanashi (беседа | приноси)
Ред 10:
 
== Предимства ==
УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ-БЪЛГАРИ, ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВAС НЕЩО ШОКИРАЩО ЗА ДНЕШНО ДЕМОКРАТИЧНО-ВРЕМЕ, КАТО ФАКТ.
Уикипедия съдържа много списъци, но те не са изчерпателни и актуални, тъй като постоянно се добавя и премахва съдържание към енциклопедията. Затова в софтуера на Уикипедията - [[МедияУики]] бе добавена системата "категории", която създава и актуализира автоматично някои от тези списъци.
БЪЛГАРСКАТА журна-ЛИГABА РЕДАКЦИЯ НА “ВИКИ-педеритe”, В ПРЕТЕНДЕНЦИЯТА СИ ДА СЕ ПОКАЖAT ЧЕ CA НЕЩО КAТО ДОМАКИНСКАТА КНИГА "Чолчева", под претекст че ЧИТАТЕЛСКАТА РЕДАКЦИЯ защитават някакви каузи, НЕПРИЕМА КАТЕГОРИЧЕСКИ ИСТИНСКИТЕ ПРЕВОДИ И ТРАКТОВКИ НА ЗНАЧЕНИЕТО НА МННОГО ДУМИ. САНКЦИОНИРАЙКИ ВСИЧКИTE ОБЯСНЕНИЯ, ПО СТАРИЯТ ТОТАЛИТАРЕН НАЧИН ТОВА КОЕТО НЕ ИМ УЙДИСВА НА MASON-МАРИОНЕТНОТО ИМ СЪЗНАНИЕ!
СТАВА ДУМА ЗА ТРАКТОВКАТА-ОБЯСНЕНИЕ НА ДУМАТА "ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ", ПОГЛЕДНАТА ОТ СЪВРЕМЕННАТА 21-ви Век, ГЛЕДНА ТОЧКА.
ТОЧНОTO ЕНЦИКЛОПЕДИЙНО ОБЯСНЕНИЕ ЦИТИРАНО ОТ СЪВРЕМЕНИТЕ КОНСТИТУЦИОННИ; ЯПОНСКИ, РУСКИ И ШВЕДЦКИ ИЗИСКВАНИЯ, И ПОМЕСТЕНО ОТ МЕН ВЧЕРА И ЗАВЧЕРА, БЕШЕ НАЙ РЕАКЦИОННО И ВУЛГАРНО ИЗТРИТО от вики-ПЕДEPИТЕ, ПОД ПРЕТЕКСТ, ЧЕ не се приема (какво точно не се обясни), и че СЪМ "ЗАЩИТАВАЛ" НЯКАКВИ КАУЗИ!!
Тоталитарен Цензурен ужас ме обхвана и съм намислил да ги съдя за публичната обида!!
 
ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ АЗ СЪМ СЕ РЕГИСТРИРАЛ ОФИЦИАЛНО СЪС ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ; И.П.Енчев , А ВИКИ-педepите са АНОНИННИ ( ЗА ПУБЛИКАТА НО НЕ И ЗА МЕН ) c прякора "ИЗВОРА" помиярски разбира се, написан на ШЛЯКОВИЦА!!
Страниците могат да бъдат причислени към която и да е категория, и то не само към една. Например ако в статията "[[Васил Левски]]" има препратка към "<tt><nowiki>[[Категория:Български&nbsp;революционери]]</nowiki></tt>", значи статията "Васил Левски" спада към тази категория. Може пак така да се включи и към още други категории, при което заглавието на статията автоматично ще се покаже във изброяването във всяка от тези категории.
Вече НЕ-уважаеми ВИКИ-педийни, масон-марионет журна-ЛИГИ!
ДО КОГА С ТЕЗИ ТОТАЛИТАРНИ , ВЕЧЕ В МАСОН-ПРЕВЪРНАЛИ СЕ ЦЕНЗУР-ПРИЬОМИ ЩЕ ПИШУРКАТЕ ДЕМЕК-ократично?
НИЩО И КЪМ НИКОГО ОБИДНО ИЛИ ЦИНИЧНО НЕ СЪМ ПОМЕСТИЛ!! НИНАЙ-МАЛКО ПЪК И НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ ВАС КАУЗИ ЗАЩИТАВАМ! САМО ПОДПЪЛНИХ "ЕНЦИКЛОПЕДИЙНОТО" под въпрос ваша драсканица, на ЗНАЧЕНИЕТО ДЕМОКРАЦИЯ, ОТ СЪВРЕМЕННА ГЛЕДНА ТОЧКА НА ДУМАТА !
ИНАЧЕ ТОВА КОЕТО Е НАДРАСКАНО И ТО НЕРАЗБИРАЕМО Е ТОТАЛИТАРНО ОСТАРЯЛО И МИНАЛО-ВЕКОВНО ОПИСАНИЕ НО НЕ И ТРАКТОВКА НА ЗНАЧЕНИЕТО ДЕМОКРАЦИЯ, УМИШЛЕНО ВОДEЩO В ЗАБЛУЖДЕНИЕ ЧИТАТЕЛЯ, А ТОВА Е ПОДСЪДИМО!
ТРЯБВА ВСИЧКО ДА СЕ ТРЕТИРА И ОБЯСНЯВА РАЗБРАНО, ТОЧНО И БЕЗ ИЗОПАЧЕНИЯ ЧРЕЗ ИГРА НА ДУМИ, гръцки и незман си още какво! НАЛИ НЕ СТЕ "ТЪКЛОВЕН РЕЧНИК" А ПРЕТЕНДИРАТЕ ЗА "енциклопедисти"!!
МОЛЯ вижте и думата ЕНЦИКЛОПЕДИЯ за да ме разберете за какво сега говоря, БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ НА ВАШТА ОБИДА ЧРЕЗ НЕПРАВИЛНАТА МАСОН-ЦЕНЗУРА!! ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ СТАРИТЕ ЦЕНЗУРНИ ТОТАЛИТАРНИ МЕРКИ, НАЛИ ГОВОРИМ ЗА ИСТИНСКА СВОБОДА НЕ САМО НА СЛОВОТО НО И ДЕМОКРАЦИЯТА В ОТНОШЕНИЯТА СИ!!!!
 
"δημοκρατία" - „δήμος“ - демос означава „народ“, а „κράτος“ — кратос означава сила, власт: буквалното значение на думата „демокрация“ е „народовластие“.
Страницата на една категория може да съдържа пояснителен уводен текст, който може да бъде редактиран като всяка друга страница. Този текст (ако съществува) се показва в самото начало на категорийната страница, след това са показани подкатегориите на съответната категория, последвани от заглавията на страниците, причислени към категорията (автоматично създаден списък, съдържание).
 
Демокрация, това незначи само някаква си свобода която сме превърнали на СЛОБОДИЯ.
Най-отдолу, отделено, се виждат родителските категории на тази категория, тоест тези, в които тя се показва като подкатегория.
Демокрация, това незначи и равенство където то не е Конституционно узаконено.
Например как може да говори една държава че е демократична, когато е ДОПУСНАЛА ДА СЕ ОТКУП-ко ПРОДАВАТ ЗАКОНИТЕ ЧРЕЗ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ЗА ВЪЗМЕЗДИЯ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, И ТО САМО ЗА ФИНАНСОВО-НЕЗАТРУДНЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, позволявайки им да БЯГАТ ОТ ЗАКОННОТО ВЪЗМЕЗДИЕ, А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ФИНАНСОВО-ЗАТРУДНЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ.
КАКВО ВОДИ ТАЗ ТЪРГОВИЯ СЪС ЗАКОНА?
ФАКТ, ПОТДЪРЖАЩ ПРЕСТЪПНОСТТА В ДЪРЖАВАТА, КАКТО И КЛАСОВОТО РАЗЕДИНЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО.
Демокрация, това незначи някаква си държавна форма на парламентарно ръководство, чрез което е допуснато ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ!
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ И МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ, КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНA-ДИСКРИМИНАЦИЯ, по законите на джунглата?
(БЕЗПРИЕМСТВЕНА) Г/р/ЛУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента.
Полит-ИДЕОЛОГИЧЕСКА Г/р/ЛУПЩИНА,
Религиозна Г/р/ЛУПЩИНА, и
Етническа Г/р/ЛУПЩИНА.
БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ груп-мажоритирана, и даже Парламент-ДИСКРИМИНАЦИОННА!!
ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ПАРЛАМЕНТ-ГРУПИРАНО (МИЖИТУРИ-ТЕТНО), ДА НАПАДАШ ИНДИВИД ИЛИ ДРУГА ПАРЛАМЕНТ-ГРУПА КОЯТО НЕНАВИЖДАШ, ПО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ТРИ ЧАСТНО-КУЛТОВИ ПРИЧИНИ, и да БРЪЩОЛЕВИШ за някаква си демокрация!
Факт който довлече известните военни конфликти останали в историята на планетата.
Факт който влачи и нас сега "съвременните" МИ(А)ЖУРИТЕТ-самозванци, ДЕМЕК-Ократи, с БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ НА РАЗЛИКИТЕ НИ, ОЗВЕРЕНО-групирани, с всичките съвременни вече и ГЛOБАЛИЗИРАНИ, конфликти, кризи и противоречия.
 
 
Демокрация, това е НАЧИН НА МОРАЛНО ОСЪЗНАВАНЕ на личността и обществото като цяло !!
Демокрация, това е по-виша степен НА МИСЛЕНЕ!
Демокрация, това е ПРИЕМСТВЕНОСТТА на трите ни ПОЛЯРИЗИРАЩИ обществото разлики от които и до сега страдаме!
Демокрация, това е новата форма на вътрешни и външни СОЦИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ, залегнали КОНСТИТУЦИОННО ВЪРХУ НОВАТА ЗАКОННА ФОРМА на;
ПРИЕМСТВЕНОСТ на идейно-Политическите ни разлики!
ПРИЕМСТВЕНОСТ на Разноверието (религиите) ни!
ПРИЕМСТВЕНОСТ на Етническият ни произход!
Демокрация, това е и новата форма на управление КОНСТИТУЦИОННО ЗАБРАНИЛО НАМЕСАТА НА ТРИТЕ култово-групирани частни фактора, политика, религия и етност, да се бъркат в ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ВЪТРЕ И ВЪНШНИ ОТНОШЕНИЯ!
Демокрация, това е правото дадено на ТАЛАНТА-индивид в ръководството (чрез изпитна тестовка за лоялност на поста) а не мажоритетната груп-назначена безлоялност и посредственост лансирана заради числения привес!
В зависимост от конкретното приложение, принципът на демeк-oкрацията e инструмент за управление на мнозинствената пошлост и безлоялност пред малцинственият ТАЛАНТ НА ИНДИВИДА изпъкнал вън от затворено-ПAРТИЙНАТА, КУЛТ-СИСТЕМА.
Истинската форма на ДЕМОКРАЦИЯ САМА ПО СЕБЕ СИ ИЗКЛЮЧВА ОСТАРЯЛИТЕ СРЕДНОВЕКОВНИ ФОРМИ НА ПРОТИВОБОРСТВОТО; (мажоритет-миноритет), А ДВА ПРИВЕСТ НА ТАЛАНТА-ИНДИВИД ЗА ВЗЕМАНЕ НА НАЙ-ПРАВИЛНО и лоялно РЕШЕНИЕ, ИЗВЪН ВСЯКАКВА ЧАСТНА КУЛТ-ГРУПИРОВКА.
ВСИЧКИ ПРИЕМАТ ТОВА РЕШЕНИЕ БЕЗ ПРАВО НА МАНДАТ, А САМО КРАТЪК СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО МУ. АКО РЕЗУЛТАТА НЕ СЕ ПОЯВИ В ОПРЕДЕЛЕНИЯТ МУ СРОК, ТОГАВА СЕ ТЪРСИ НОВО ПО-ТАЛАНТЛИВО И ЛОЯЛНО РЕШЕНИЯ, В ЗАМЯНА НА ПРЕДИШНОТО. Но всичко това основано на приемствеността в конституциите ни!
 
Какво e Истинска Демокрация и Демократична Свобода?
Ще кажа само 3 най-важни условия за Демокрацията;
 
1/ Toвa e Правото на Производителя-Работник!
Конституционнoтo Правото на Производителя-Работник да бъде активен участник не само в Производството, но и в Пропорционалното Разпределение на Печалбите от товa Производство!
КОЕ СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМА ДАВА ИНФОРМАЦИЯ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПЕЧАЛБИ ОТ ТРУДА ИM И БИЗНЕСА, А КАМО ЛИ ДА МИСЛИМ ЗА ПРАВО НА РАБОТНИКА ДА УЧАСТВУВА РАВНОПРАВНО В ПРОПОРЦИОНАЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ?
НИКОЯ В СВЕТА!
А ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ГО НАЛАГА ВЕЧЕ, АКО ИСКАМЕ ДА Я ИМА!
 
2/ Правото на гаранция за Несъдимост, в защита на презумпцията за невинност!
Конституционното юридичеческо, гаранционно Право за Несъдимост на честната част от обществото, а не третирана наравно с престъпната, и заставяна лично да доказва невинността си, чрез свидетелства за Съдимост.
 
3/ Toвa e КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНАТА ПРИЕМСТВЕННОСТ на Човешките ни разлики, като най-ВИШЕ-ХУМАННО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА!
Конституционно Узаконената ПРИЕМСТВЕНОСТ на Разликите в
1/ Убеждения-ИДЕОЛОГИИ, И ПОЛИТИКА,
2/ Вери-РЕЛИГИИ и
3/ Произход-ЕТНОС.
Конституционна Забрана на намесата на тези 3(три)Частрни, поляризиращи обществото, КУЛТОВО-групирани фактора;
( ИДЕОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕТНОС ) , в Държавният сектор.
Забрана на намесата им като частен-култов сектор, в Общо-Държавните вътре-Социални а също и външно-Държавни професионални отношения, е основата на истинската Демокрация !!
Става дума и за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА на ВМЕШАТЕЛСТВОТО на тези 3 ОСТАРЯЛИ С ВРЕМЕТО, горе упоменати, Частрни груп-култови, Поляризиращи обществото-прослойки , а не забрана на организациите им!
Нека си останат, но по райони и проповядват идеи, вери и произход, па макар и групирано-АМАТЬОРСКИ, НО ПО ДОМОВЕТЕ, КАТО ХОБИ ВЕЧЕ!!
 
Коя Държава в света е гарантирала това, Конституционно??
Никoя!!
Тогава нямa и Демокрация никъде !!
 
ДЪРЖАВАТА не значи правителството, а НАРОДА В НЕЯ.
Какъвто е народа такава ще е и Държавата.
А правителството е само един временен "резултат" от РАБОТАТА на Народа.
От това следва изводът че, щом една "работа" не е свършена както се полага, то и "резултата" от нея НЯМА ДА Е ДОБЪР!!
 
БИ-СМИЛ-AЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!
СМЪРТ НА П€ТРОЛ-Г€НОЦИДНИTE ПИС-КИЛЪРИ!
 
Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
"Стара Славянска поговорка"
 
С уважение:
И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg
 
== Създаване на категории ==