Разлика между версии на „The Big 4: Live from Sofia, Bulgaria“

Нова страница: {{музикален албум | заглавие = The Big 4: Live from Sofia, Bulgaria | тип = концертен | обложка = | а...
(Нова страница: {{музикален албум | заглавие = The Big 4: Live from Sofia, Bulgaria | тип = концертен | обложка = | а...)
(Няма разлика)
279

редакции