Разлика между версии на „Централни софийски гробища“

редакция без резюме
* [[Георги Вазов]], военен деец
* [[Георги Димитров]], политик
* [[Георги Занков]], революционер
* [[Гьорче Петров]], революционер
* [[Димитър Павлович]], лекар и обществен деец
196

редакции