Разлика между версии на „Мечка (област Плевен)“

м
== Литература ==
 
* [[Ангел Ангелов|Ангелов, Ангел]]. ''Село Мечка, Плевенско, Кратка история''. Плевен: "ЕА" ЕООД, 1995, 197 с.
* [[Ангел Ангелов|Ангелов, Ангел]]. ''Село Мечка, Плевенско, Родословия''. Габрово: "Габрово принт" ЕООД, 1999, 379 с.
* [[Ангел Ангелов|Ангелов, Ангел]]. ''Говорът на село Мечка, Плевенско''. Габрово: Принт, 2002, 359 с.
 
== Други ==