Разлика между версии на „Александра Каданцу“

картинка 2013
(картинка 2013)
| име = Александра Каданцу
| име-латински = Alexandra Cadantu
| картинка = Alexandra CadanțuCadantu BNP(ROU) Paribas Katowice Open 2013(9633250316).jpg
| големина-картинка = 270250
| описание = Александра Каданцу през [[2013]] година
| наставка = а
162

редакции