Разлика между версии на „Потребител беседа:Мико“

Здраво. Можеш ли да најдеш нешто за велешкото село '''Дурутовец'''? Треба да се наоѓа [https://www.google.de/maps/place/A1/@41.739493,21.7860406,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x13542bed2aae1933:0x10e8b2cdb033eb2e тука]. Мерси--[[Потребител:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Потребител беседа:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 07:07, 13 април 2014 (UTC)
:Ами, гледам селото още го има. [http://star.dnevnik.com.mk/?pBroj=2420&stID=31614]. Ще гледам да го напишем. --[[Потребител:Мико|Мико]] ([[Потребител беседа:Мико|беседа]]) 10:16, 13 април 2014 (UTC)
Аааа, проблемот бил тоа што јас го барав како село, а тоа всушност било приградска населба. Најверојатно и затоа не се споменува повеќе во официјалните документи. Ајде ќе го напишеме. Позз--[[Потребител:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Потребител беседа:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 15:19, 13 април 2014 (UTC)
225

редакции