Разлика между версии на „Плевен (област)“

м
! [[Смъртност]]
! [[Естествен прираст]]
|-
| align="center" | 2014
| align="right" |
| align="right" |
| align="right" |
|-
| align="center" | 2013
| align="right" | 8,2‰
| align="right" | 17,3‰
| align="right" | 9,1‰
|-
| align="center" | 2012
| align="right" |
| align="right" |
| align="right" |
|-
| align="center" | 2011
Анонимен потребител