Разлика между версии на „Шведска крона“

бакноти → банкноти
(бакноти → банкноти)
| код-ISO = SEK
| име разделение = [[йоре]]
| бакнотибанкноти = 20, 50, 100, 500, 1000 крони
| монети = 50 йоре, 1, 5, 10 крони
| централна банка =
560 984

редакции