Разлика между версии на „Андраш Калай-Сондърс“

Maxval премести страница „Андраш Калай-Сондърс“ като „Андраш Калаи-Сондърс“: грешна транскрипция
(Maxval премести страница „Андраш Калай-Сондърс“ като „Андраш Калаи-Сондърс“: грешна транскрипция)
 
(Няма разлика)