Разлика между версии на „Беседа:Свети Атанасий (Стение)“

Нова страница: „Оваа црква е од селото Стење, а не од Долно Дупени.--~~~~“
(Нова страница: „Оваа црква е од селото Стење, а не од Долно Дупени.--~~~~“)
(Няма разлика)
225

редакции