Разлика между версии на „Светлан Кондев“

 
==Статистика по сезони==
* [[ПФК Сливен (Сливен)|Сливен]] - [[19941993]]/[[19951994|9594]] - [["Б" Професионална футболна група|"Б" група]], 1114 мача/2 гола
* [[ПФК Сливен (Сливен)|Сливен]] - [[19951994]]/[[19961995|9695]] - [["ВБ" РФГПрофесионална футболна група|"ВБ" група]], 1921/38
* [[ПФК Сливен (Сливен)|Сливен]] - [[19961995]]/[[19971996|9796]] - [["В" РФГ|"В" група]], 2324/510
* [[ПФК Сливен (Сливен)|Сливен]] - [[1996]]/[[1997|97]] - [["В" РФГ|"В" група]], 28/12
* [[ПФК Марица (Пловдив)|Марица]] - [[1997]]/[[1998|98]] - [["Б" Професионална футболна група|"Б" група]], 26/10
* [[ПФК Марица (Пловдив)|Марица]] - [[1998]]/ес. - [["Б" Професионална футболна група|"Б" група]], 12/4
Анонимен потребител