Разлика между версии на „Тронхайм“

==Личности==
*[[Ани (норвежка певица)|Ани]] (р. 1977), норвежка поппевица
*[[ Емил Хегле Свенсен (норвежки биатлонист) | Емил Хегле Свенсен]]
 
==Побратимени градове==
Анонимен потребител