Разлика между версии на „Потребител беседа:Мико“

Свети Илия при Сугарево не е писан. --[[Потребител:Алиса Селезньова|Алиса Селезньова]] ([[Потребител беседа:Алиса Селезньова|беседа]]) 08:30, 4 февруари 2017 (UTC)
:ОК. --[[Потребител:Мико|Мико]] ([[Потребител беседа:Мико|беседа]]) 13:11, 4 февруари 2017 (UTC)
 
==Скендербег војвода==
Здраво Мико. Дали деецот [[Рафаел Камхи]] имал титула војвода, односно дали водел чета?--[[Потребител:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Потребител беседа:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 18:33, 4 февруари 2017 (UTC)
225

редакции