Разлика между версии на „Потребител беседа:Мико“

Здраво Мико. Дали деецот [[Рафаел Камхи]] имал титула војвода, односно дали водел чета?--[[Потребител:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Потребител беседа:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 18:33, 4 февруари 2017 (UTC)
:Мислим не - не съм го срещал споменат като войвода. --[[Потребител:Мико|Мико]] ([[Потребител беседа:Мико|беседа]]) 06:57, 5 февруари 2017 (UTC)
::OK. Thx--[[Потребител:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Потребител беседа:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 20:03, 5 февруари 2017 (UTC)
 
== [[Сиропиталище]] ==
225

редакции