Разлика между версии на „Правец (община)“

м
, област
м (– община)
м (, област)
* на юг – [[община Етрополе]];
* на запад – [[община Ботевград]];
* на север – [[община Роман]], [[Областобласт Враца]];
* на североизток – [[община Ябланица]], [[Областобласт Ловеч]];
* на изток – [[община Тетевен]], [[Областобласт Ловеч]].
 
=== Природни ресурси ===
43 088

редакции