Разлика между версии на „100 национални туристически обекта“

| 40 || [[Област Плевен|Плевен]] || [[Плевен]] ||
* [[Свети Георги (Плевен)|Мавзолей-параклис „Св.Георги Победоносец“]]
* [[Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“|Панорама „Плевенска епопея 1877г.“]]
* [[Регионален исторически музей, Плевен|Регионален исторически музей]]
|-
3140

редакции