Разлика между версии на „Потребител:JCIV“

Steinsplitter премести страница „Потребител:JCIV“ като „Потребител:SpesBona“: Automatically moved page while renaming the user "JCIV" to "[[Special:CentralAuth/SpesBon...
(Steinsplitter премести страница „Потребител:JCIV“ като „Потребител:SpesBona“: Automatically moved page while renaming the user "JCIV" to "[[Special:CentralAuth/SpesBon...)
 
(Няма разлика)
187

редакции