Разлика между версии на „Бистра Марчева“

|-
| 1987 || [[Рокада (филм)|Рокада]] || || || жената на Владо
|-
| 1985 || [[Константин Философ (филм)|Константин Философ]] || 2 || || Калиопа, дъщерята на Теоктист
|-
| 1985 || [[Златно сърце]] || 3 || || леля Злата
|-
| 19821983 || [[Константин Философ (филм)|Константин Философ]] || 6 || || Калиопа, дъщерята на Теоктист
|-
| 1982 || [[Спирка Берлин]] || 2 || ||