Разлика между версии на „Катерини“

м
карти-обратен-ред = да
м (карти-обратен-ред = да)
| дем = Катерини
| географска-област = [[Пиерийска равнина]]
| карти-обратен-ред = да
| карта3 = Гърция Катерини
| карта3-текст = Катерини
110 606

редакции