Зета (княжество): Разлика между версии

м
== Владетели ==
; [[Балшичи]]
* 1356-13601362 [[Балша I]]
* 13601362-13721378 [[ГеоргиДжурадж I Балшич|Георги I Балшич]]
* 13721378-1385 [[Балша II Балшич]]
* 1385-1403 [[Георги II Страцимирович Балшич]]
* 1403-1421 [[Балша III|Балша III Балшич]]
* 1498-1515 [[Иван II Църноевич]]
* 1515-1516 [[Георги V Църноевич]]
 
== Бележки ==
<references />