Разлика между версии на „Ботев (пояснение)“

 
; Паметници
* [[Бюст-паметник на Христо Ботев (Ботевград)|ПаметникБюст-паметник на Христо Ботев]] – бюст-паметник на Христо Ботев в Ботевград
* [[Паметник на Христо Ботев (Ботевград)|Паметник на Христо Ботев]] – паметник на Христо Ботев в Ботевград
 
; Радио и телевизия