Уикипедия:Искания за посредничество/ПФК Черно море (Варна): Разлика между версии

Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м Защити „Уикипедия:Искания за посредничество/ПФК Черно море (Варна)“: Бот: временна защита с/у вандализъм ([Редактиране=Позволен...
Редакция без резюме
Ред 182:
 
:: Може би не съм бил достатъчно ясен или категоричен. Дискусията е за незамесените в спора редактори. Изказаните до момента мнения и тук, и на беседата на статията са много, много повече от достатъчно. Смятам, че говоря със зрели, разумни хора, и няма да се налага да потретвам. Ако имате конкретно, кратко и ясно предложение, направете го. Ако не, приемете, че участието Ви в тоя спор е приключено. Това се отнася за всички замесени.<br><span style="font-family: 'Droid Sans', Calibri, Verdana, sans; color:silver">—&nbsp;[[User:Iliev|Luchesar]]&nbsp;•&nbsp;<small>[[User talk:Iliev|Б]]/[[Special:Contributions/Iliev|П]]</small></span> 17:23, 8 януари 2018 (UTC)
 
==== Мнението на БФС (Български Футболен Съюз) ====
Никой ли все още не е погледнал тази страница, или се прави че не съществува: http://www.bfunion.bg/about/history/champions? Ако се погледне най, най-отдолу под снимките може да се прочете черно на бяло: "4 титли: Черно море (Варна)(3 титли на Владислав и 1 титла на Тича)". [[Специални:Приноси/212.39.89.9|212.39.89.9]] 12:58, 20 март 2018 (UTC)