Разлика между версии на „Залцгитер“

36 байта изтрити ,  преди 2 години
м
4-цифрени числа без интервал
м (дек. --->декември ; козметични промени)
м (4-цифрени числа без интервал)
| 1539 || align="right" | 650
|-----
| 1790 || align="right" | 1 5501550
|-----
| 1823 || align="right" | 1 4811481
|-----
| 1 декември 1885 ¹ || align="right" | 1 7781778
|-----
| 1 декември 1905 ¹ || align="right" | 2 0002000
|-----
| 16 юни 1925 ¹ || align="right" | 2 1902190
|-----
| 16 юни 1933 ¹ || align="right" | 3 5003500
|-----
| 17 май 1939 ¹ ² || align="right" | 10 219