Разлика между версии на „1982“

* [[24 март]] – [[Борис Дали]], български певец
* [[2 април]] – [[Давид Ферер]], испански тенисист
* [[5 април]] – [[Томас ХицлпергерХицлспергер]], германски футболист
* [[17 април]] – [[И Джун-ги]], южнокорейски актьор
* [[18 април]] – [[Кирил Котев]], български футболист