Разлика между версии на „Косово“

редакция без резюме
| кратко-име = Косово
| официално-име = Republika e Kosovës
| карта = Europe-RepublicKosovo ofin KosovoEurope (de-facto).svg
| карта-описание = Местоположение на Косово
| официално-име-бг = Република Косово