Разлика между версии на „Рихард Дедекинд“

м
+image
(Нова страница: {{Биография инфо | име = Рихард Дедекинд | портрет = dot.png | описание = немски математик...)
 
м (+image)
{{Биография инфо
| име = Рихард Дедекинд
| портрет = dotDedekind.pngjpeg
| описание = немски математик
| наставка =