Разлика между версии на „ФК Санта Колома“

 
== Успехи ==
* '''[[Андорска Примера Дивисио|Примера Дивисио]]''':
* '''Шампион на Андора (13)''': 2000–01, 2002–03, 2003–04, 2007–08, 2009–10, 2010-11, 2013-14, 2014-15, 2015-16, 2016-17, 2017-18, 2018-19
** [[Файл:Gold medal icon.svg|15px]] '''Носител на Купата на АндораШампион (1013):''': 1990–91, 2000–01, 2002–03, 2003–04, 2004–052007–08, 2009–10, 2010-11, 2013-14, 2005–062014-15, 2006–072015-16, 2008–092016-17, 20122017-18, 2018-19
* '''Носител на Суперкупата[[Купа на Андора (5)]]''': 2003, 2005, 2007, 2008, 2015
** [[Файл:Gold medal icon.svg|15px]] '''Шампион (10): '''1990–91, 2000–01, 2002–03, 2003–04, 2004–05, 2005–06, 2006–07, 2008–09, 2012, 2018
* '''[[Суперкупа на Андора]]''':
** [[Файл:Gold medal icon.svg|15px]] '''Шампион (5):''' 2003, 2005, 2007, 2008, 2015
 
== Европейска статистика ==