Разлика между версии на „Народоосвободителна бригада „Гоце Делчев““

м
* [[Григор Григоров (офицер)|Григор Марков]] – член на щаба
* капитан Аврамов – член на щаба
* [[Борис Карамфилов|капитан КаранфиловКарамфилов]] – член на щаба
* подполковник Иванов – член на щаба.