Разлика между версии на „Джовани I Партечипацио“

Нова страница: „'''Джовани I Партечипацио''' ({{lang|la|Iohannes Particiaco}}, {{lang|it|Giovanni I Participazio}}) , е дванадесети дож на...“
(Нова страница: „'''Джовани I Партечипацио''' ({{lang|la|Iohannes Particiaco}}, {{lang|it|Giovanni I Participazio}}) , е дванадесети дож на...“)
(Няма разлика)