Разлика между версии на „Орсо I Партечипацио“

Нова страница: „'''Орсо I Партечипацио''' ({{lang|la|Ursus Particiacus}}, {{lang|it|Orso I Partecipazio}}), известен още като '''Orso I Badoer''',...“
(Нова страница: „'''Орсо I Партечипацио''' ({{lang|la|Ursus Particiacus}}, {{lang|it|Orso I Partecipazio}}), известен още като '''Orso I Badoer''',...“)
(Няма разлика)